Accessoarer

Unna dig något nytt smycke i höst

Sommarens ljusa dagar är snart förbi och den mörka hösten smyger sig på. För att göra vardagen lite mysigare kan du unna dig något nytt att ha på dig. Smycken kan du bära såväl till vardags som till fest och silversmycken passar till det mesta. Köp dina silversmycken här och känn dig lite extra fin varje dag.

Styla med silversmycken

Det finns flera färger som passar utmärkt ihop med silversmycken. Kalla färger som vitt, grått och svart men också ljusare nyanser av granna färger går utmärkt ihop med silver. Stilrena silversmycken går alltså bra att kombinera med det mesta för att göra outfiten ännu snyggare.

Ta hand om dina silversmycken

Tidlösa och hållbara silversmycken är perfekta att ha för olika tillfällen. För att säkerställa att de verkligen håller en längre tid är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Genom att bära dina smycken mycket kommer de att hålla sin snygga färg, det är nämligen då de blir liggande som färgen mörknar. Då du inte bär dem är det smart att förvara dem separat från andra smycken i askar eller påsar. Putsa dem också regelbundet med vatten och diskmedel, aluminiumfolie eller putsmedel för silver.