Accessoarer,  Mode

Smycka upp din outfit

Mode är något som roar de flesta människor, sätta samman klädkombinationen som är snygga och moderna. Men att ha en uppdaterad stil är något som kräver en hel del pengar och överkonsumtion är skadligt för vår miljö. Därför kan det vara bra att tänka om lite.

Det bästa sättet att ha en hållbar garderob både ekonomiskt och ur miljöhänseende är att fokusera på att bygga en stabil basgarderob. Men detta menar en garderob med basplagg i basfärger som du sedan kan variera med mer kulörer och nya modeller. En basgarderob brukar bestå av jeans, svarta byxor, linne, t-shirts, en svart klänning och kjol samt någon cardigan och en kavaj.

Det kanske inte låter så upplyftande, men med dessa plagg kan du hantera de flesta tillfällen. Det finns egentligen två sätt att variera basgarderoben. Den första är att addera smycken och accessoarer, Juvelia har ett bra utbud av tidlösa mycken att välja från. Sjalar är en fin accessoar som kan liva upp dina basplagg, men även bälten och hårsmycken kan göra stor skillnad.

Det är inte alltid man upplever sig att tid att prova kombinationen på morgonen så vi rekommenderar att du tar dig lite tid på en ledig dag och testar olika kombinationer för att hinna det som passar. Kanske kan du göra det så enkelt för dig att du hänger in accessoarerna tillsammans men plaggen för att enkelt hitta hela outfits. Det andra sättet att pigga upp din basgarderob är med hjälp av lite nya plagg i varierande färger och mönster.

Istället för att hela tiden köpa en ny garderob när trenderna ändras så kan du köpa några plagg och kombinera dessa med din bas. Det gör att du också kan våga ta ut svängarna med andra snitt och mönster som du inte lika lätt kommer tröttna på. Lycka till!