Mode

Snygga kläder för dig som NFL supporter

Amerikansk fotboll är en av världens största sporter. På senare år har den också blivit mer populärt även här, med fler som intresserar sig för sporten och följer matcherna.

Allt fler matcher visas på sportbarer och i svenska kanaler. Lokala idrottsföreningar i amerikansk fotboll erbjuder både matcher och turneringar. Sverige har till och med ett landslag i sporten.

Den amerikanska ligan NFL är den största ligan och den som alla pratar om när det kommer till amerikansk fotboll. NFL är en mångmiljardindustri med miljontals tittare världen över. Ligans final kallar man för Super Bowl som ofta blir årets mest sedda event på amerikansk TV. Super Bowl drar även årligen tusentals svenska tittare till tv-skärmarna.

Handla dina supporterkläder online

Det kan dock fortfarande vara svårt att hitta bra supporterkläder i Sverige. Nästan inga sportbutiker har NFL-varor på hyllan och att importera från USA tar både tid och är dyrt. Som tur är finns det andra möjligheter för dig som supporter.

Oavsett vilket lag du hejar på finns det gott om supporterkläder och andra produkter online. Genom att handla på nätet kan du snabbt, enkelt och smidigt beställa hem kläder och produkter med ditt favoritlags logga, direkt hem till dig.