Accessoarer

Mannen och hans accessoarer

För en man så finns det inte alls lika mycket accessoarer som för kvinnorna. Än om det börjar bli mycket bättre och även männen börjar bära allt mer accessoarer. De börjar bli allt mer modemedvetna och det kommer allt mer som passar att använda för männen.

Klockan

Något som är klassisk accessoar är ju klockan. Det är något som både är praktiskt och vackert. Man kan med fördel skaffa sig flera olika klockor för olika tillfällen. Ofta kanske man har ett urverk som man använder till vardags. Då det vankas helg och fest så kan det vara trevligt att byta ut denna klocka till någon lite finare variant.

Scarf & näsduk

Att ha en scarf och näsduk som matchar en fluga eller slips är riktigt snyggt. Detta kanske används till lite festligare tillfällen då man önskar klä upp sig lite extra. Olika tillfällen kräver olika accessoarer. Till fest så blir det extra trevligt att få klä upp sig och använda sig av det man tycker om.

Smycken

Här kanske vi inte har kommit lika långt som kvinnorna. Visst det finns män som bär smycken. Detta är något som man kanske inte har så stor koll på. De finns många smycken som en man kan bära. Det gäller att man börjar och vänjer både sig själv och sin omgivning. Se till att köpa på er lite olika typer av smycken för män och variera dessa.