Klassiska moderna accessoarer

Posted by: admin

December 6th, 2016 >> Accessoarer, Mode

Att accessoera sig trendigt och moderiktigt, är en lätt match. Det gäller bara att hålla koll på vad som gäller just nu och sedan införskaffa det som behövs för att hänga med. Vill man helst använda sig utav klassiska accessoarer så finns det idag ett stort urval av dessa i modern tappning.

neckties

Klockan är en accessoar som finns i många olika utföranden och den följer också rådande trender och ändras med dessa, samtidigt som den klassiska varianten finns kvar. Dagens smarta klockor med möjlighet att koppla ihop sig med smartphone, har ofta ett något plastigt och digitalt utseende, men har även utvecklats till att få ett klassiskt snitt, där man kan ändra urtavlan från digitala siffror till den klassiska.

Slipsen är en annan accessoar som känns både trendig men ändå klassisk. Inga drastiska förändringar har skett genom åren i utseendet förutom material, mönster, längd och bredd, som har förändrats något. Det finns nog ingen accessoar som hållit stilen så jämn genom åren som denna och trotts svängande mode och trender har den funnits kvar. Den har gått från att vara ett smycke som den tidiga kravatten, till att en tid vara helt och hållet status relaterad, till att vara en extra detalj på den med skjorta, oavsett befattning.

This entry was posted on Tuesday, December 6th, 2016 at and is filed under Accessoarer, Mode. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.